Schrijven

Ik vertelde altijd al graag verhalen over mijn avonturen, reizen, bizarre ontmoetingen, vriendschappen en verliefdheden. Tegenwoordig schrijf ik ze op en noem ik me "Schrijver". Mijn foto's en de juiste muziek, helpen mij de herinneringen weer messcherp voor ogen te krijgen en deze te laten stollen tot boeken.

De Berkencode

1976. Het computertijdperk staat voor de deur. In Noorwegen vindt de hoofdpersoon tijdens zijn zoektocht naar liefde, lust en volwassenheid een code op de bast van een zilverberk. Is het I Tjing orakel in staat de code te kraken, of is dit iets voor de computer die zijn intrede doet?

Moodboard 

De cirkel van Sinner

Bornholm. 1978. Wat heeft het Derde Rijk met de Nieuwe Tijd te maken? Wat is het geheim op de bodem van de Oostzee? Ongewild speelt de hoofdpersoon een belangrijke rol in de voorbereiding naar "The age of Aquarius". Wat is les die zondige nakomeling van een zeemeermin hem leert? 

Moodboard 

Wisseltongen

Amsterdam, krakersrellen, uitgaan in Mazzo, The Closets. Een meisje dat te jong voor hoofdpersoon is en een beroep dat niet bij hem past. De wissels zijn gezet. Lukt het de hoofdpersoon zijn levensloop te veranderen en te kiezen voor het onbekende? Schijnbaar toevallige ontmoetingen zetten hem op een nieuw, ongewis spoor. 

Moodboard volgt snel

Boek kopen

Mijn boeken zijn via de Kobo, Bol.com en Brave New Books te koop.

Aan het derde boek "Wisseltongen" wordt momenteel hard gewerkt.